Custom - Fitting

Hva er custom fitting - kølletilpassing?

Når du kjøper nye golfkøller, er disse produsert ut i fra normalverdier for blant annet høyde, armlengde, svinghastighet. Ved å benytte normalverdier får man utstyr som fungerer bra for de fleste. Likevel er det sånn at vi alle er forskjellige, og dermed vil ikke en normalstørrelse nødvendigvis være det helt optimale for deg. Derfor tilbyr vi muligheten for spesialtilpassing av utstyr – såkalt custom fitting.  

Custom fitting betyr at du får tilpasset golfutstyret du spiller med i dag etter din kropp og ditt spill. Det kan også innebære å finne rette spesifikasjoner på ditt nye utstyr.

Alle golfspillere har utbytte av tilpasset utstyr

Mange tror at custom fitting i hovedsak er for golfspillere med lavt hcp, men sannheten er at de med høyt hcp har vel så mye utbytte av tilpasset utstyr. Golf er en utfordrende sport, og det er ingen grunn til å gjøre det vanskeligere enn nødvendig ved å spille med utstyr som ikke er optimalt. Du trenger all den hjelpen du kan få, – og vi kan hjelpe deg!

Det er også mange golfere som sier at utstyret ikke betyr noe og selvfølgelig, – en bra sving er kanskje det aller viktigste. Samtidig sies det at det er spilleren med de beste missene som vinner. Med riktig utstyr blir missene bedre, det er helt sikkert!
 

Hvilke fordeler har en custom fitting?

Hvorfor bestiller golfspillere custom fitting? Jo, fordi de ønsker å gjøre spillet morsommere og bli best mulige golfspillere. Spillere som får spesialtilpasset utstyret sitt slår som oftest lengre, rettere og mer stabilt etterpå.
 
Vi anbefaler alle som skal kjøpe nytt utstyr å først ta en custom fitting. Da får du størst utbytte av utstyret du investerer i, og de beste forutsetningene for å utvikle deg på golfbanen.
 
Bestill i dag via din profil i GolfBox på 57 16 59 00Proshop eller på mail til proshopen.
Scroll to Top