Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Rød

Åpen

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Gul

Åpen

Golfbil:

tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

09 - 21 alle dager

08 - 20 (08 - 18 fredag, lørdag og søndag)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

 

Etter at det ble åpnet for starttidsbooking for aksjonærer, permanente leietakere og eldre juniorer fredag 7. mai erfarte vi at åpningsdagen, 14. mai ble bortbestilt fra morgen til kveld på et par  minutter. Det samme skjedde de tre påfølgende dagene for booking av hhv. 15, 16 og 17 mai.

Vi har registrert at en del aksjonærer har blitt svært raske på tastaturet i løpet av vinteren og gjort det til en kunst å booke starttider. Enkelte har klart å booke starttid opp til 4 ganger i løpet av åpningshelgens 4 dager. Halvparten av alle starttidene ble reservert av 7% av medlemsmassen. De som reserverte tider bestilte i gjennomsnitt 3,5 tider ved hver bestilling. Dette er selvsagt tillatt innenfor nåværende bookingregler, men det skaper en utfordring for andre som har lyst til å spille, men som enten ikke henger like godt med i svingene eller har andre rettigheter.

Vi anmoder derfor alle om å vise litt moderasjon mht. å booke starttider. Tenk deg godt om mht. hvilke tider du helst ønsker å spille på, og ikke bestill tid bare for å ha en tid tilgjengelig i fall det kan bli tid til golf. Det er også fint om du ikke holder av tid til alle kjente og kjære bare fordi du var raskest på tastaturet. Det er ikke nødvendig at man alltid fyller opp en flight.

Dersom vi ikke ser at bookingbildet endrer seg vil det kunne bli nødvendig å redusere antall bookinger man kan ha fremover i tid slik at fordelingen av tidene kommer alle medlemmer til gode.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Best i vest

Etter to intense dager med masse god golf trakk Haga Golfklubb til sist det lengste strået og vant historiens første Anker Cup med 13-11 over

Les mer »
Scroll to Top