Dagens Status - Haga Golf

18 hull Gul - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Blå

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

En køllelengde på kortklippet område

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Banestatus og medlemsmøte 27.6

Vi inviterer til åpent medlemsmøte om banen og utviklingen av denne framover torsdag 27. juni kl. 19.

Banestatus

Vi nærmer oss Sankt. Hans med fine spilleforhold på alle våre 3 sløyfer. Hovedbanen er fortsatt Gul + Rød. Vi har som mål å rotere hovedbanen til Blå + Gul tidlig i juli og så snart greenen på Blå #6 er klar for spill.

Vi vil framover senke klippehøyden på både greener og fairways ytterligere. Greener klippes nå til 4 mm. Fra og med førstkommende helg vil vi i tillegg rulle/valse greenene for raskere hastighet.

Medlemsmøte 27. juni kl. 19.

For øvrig har vi fortsatt mye å jobbe med på banen før vi er der vi ønsker å være. Fairways er en utfordring tidlig på våren. Områder mellom tees og fairways må opparbeides bedre.

Vi bruker vårt ekspertpanel og banearkitekt aktivt mht. å innhente råd rundt agronomi, nye gressvarianter og klippemønstre. Dette har vi lyst til å orientere mer om.

Samtidig vet vi at mange ønsker å stille spørsmål til banesjef og administrasjonen om alt fra hastighet på greener til helt spesifikke områder man ønsker fokus på. Det blir full anledning til komme med alt man ønsker svar på.

Vi planlegger også å presentere resultatene fra den første av årets tre medlemsundersøkelser (Golfspilleren i Sentrum).

Vel møtt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Banestatus 10. juli

Vi nærmer oss halvspilt sesong og melder om finfine baneforhold. Greenene er jevne og fine og hastigheten måles til mellom 8 og 9 på stimpen. Vi får meget gode tilbakemeldinger fra både medlemmer og gjester på våre fairways som nå holder et høyt nivå. Roughen har vokst enormt de siste ukene og vi har trimmet

Les mer »

Haga Ladies ettermiddag 07. juli

HAGA LADY ETTERMIDDAG – Morogolf med kast Det skulle ikke være mulig – vi snakker høysommer – 7. juli – og hva skjer? Temperaturen viser 9,9 grader halvannen time før start! Og innen vi har nådd fairway på gul 5 er temperaturen sunket til 8,5 grad! Er det mulig? Hviler det en forbannelse over tirsdag

Les mer »

Haga Ladies formiddag 7. juli

HAGA LADY FORMIDDAG 7. JULI – MOROGOLF MED KAST 26 damer var med på uhøytidelig Morogolf denne tirsdagen. SF-turnering med kast, hvor hver av oss fikk et «gratis» kast pr hull. Vi lekte oss på banen og med stor entusiasme ble det kastet opp av renner, Inn fra skog og opp fra bekker, opp av bunkere og

Les mer »
Scroll to Top