Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Gul

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Rød

STENGT

Golfbil

tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Banestatus og medlemsmøte 27.6

Vi inviterer til åpent medlemsmøte om banen og utviklingen av denne framover torsdag 27. juni kl. 19.

Banestatus

Vi nærmer oss Sankt. Hans med fine spilleforhold på alle våre 3 sløyfer. Hovedbanen er fortsatt Gul + Rød. Vi har som mål å rotere hovedbanen til Blå + Gul tidlig i juli og så snart greenen på Blå #6 er klar for spill.

Vi vil framover senke klippehøyden på både greener og fairways ytterligere. Greener klippes nå til 4 mm. Fra og med førstkommende helg vil vi i tillegg rulle/valse greenene for raskere hastighet.

Medlemsmøte 27. juni kl. 19.

For øvrig har vi fortsatt mye å jobbe med på banen før vi er der vi ønsker å være. Fairways er en utfordring tidlig på våren. Områder mellom tees og fairways må opparbeides bedre.

Vi bruker vårt ekspertpanel og banearkitekt aktivt mht. å innhente råd rundt agronomi, nye gressvarianter og klippemønstre. Dette har vi lyst til å orientere mer om.

Samtidig vet vi at mange ønsker å stille spørsmål til banesjef og administrasjonen om alt fra hastighet på greener til helt spesifikke områder man ønsker fokus på. Det blir full anledning til komme med alt man ønsker svar på.

Vi planlegger også å presentere resultatene fra den første av årets tre medlemsundersøkelser (Golfspilleren i Sentrum).

Vel møtt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Haga Ladies formiddag 15 september

HAGA LADY FORMIDDAG 15. SEPTEMBER/SF-KONKURRANSE Så heldige vi har vært med tirsdagsturneringene i år – bare fint spillevær – også i dag. 29 Haga  Ladies på startlisten på Blå/Rød sløyfe. Siste Stablefordturnering som er tellende i Haga Lady-2020-serien. Vi konkurrerte i 2 klasser og høye vinnerscores også i dag og noen forbedret sitt resultat i Haga

Les mer »

Årets Medalvinner er kåret

Det ble en spennende og jevn finale i årets Haga Medal som har gått hver onsdag gjennom hele sesongen. 16 spillere stilte til start. Marianne Manchini ledet foran Terje Gausel og Nikki Schei før finalerunden. I finalen tok alle spillerne med seg gjennomsnitlig stablefordpoeng fra sine 5 beste runder gjennom sesongen. I finalen ble denne

Les mer »

Haga Golfklubbs styreleder vant Østlandstour

Hagas egen styreleder, Kirsten Fuglseth, vant både finalerunden og totalt i årets nettoklasse for damer på Østlandstouren. Hagas damer dominerte stort i finalerunden i denne klassen med Caroline Wannehag og Liv Jenny Lindberg Salvesen på de neste plassene. Deretter fulgte ytterligere 5 Hagadamer. I sammendraget (Order of Merit) vant Kirsten stort foran Unni Kathrine Gausel

Les mer »
Scroll to Top