Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Gul

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Rød

STENGT

Golfbil

tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Banestatus lille julaften 2019

Kjære medlemmer av Haga Golfklubb,

Banesjef Gavin Jaggerog undertegnede har tatt en ny befaring på banen og ikke minst greenene. Vår oppsummering er som følger:

Den siste uken har det dannet seg et tynt islag på 1-2 cm på greenene våre. Det er relativt mye luft i dette islaget, noe som gjør at det vil smelte raskt når våren kommer.

Vår vurdering er at det er bedre at vi beholder dette islaget på slik det nå ligger framfor å forsøke å bryte det opp. Islaget har dannet seg relativt seint i år og det er godt innenfor toleransen for krypkvein-gress å la det ligge i opptil 3-4 måneder. Vi planlegger å fjerne snø og islag når vi kommer til rundt midten av mars og været tilsier smelting og oppstart av vanningsanlegget. Det er helt vesentlig at gresset kan tilføres fuktighet når isen fjernes. Et tynt islag er også en fordel når vi skal fjerne snøen ved at vi kan kjøre på greenene med piggdekk uten å skade gresset under isen.

Alternativet med å bryte opp isen nå er ikke et godt alternativ. For det første vil gress feste seg til isen som fjernes og dels ødelegge greenene. For det andre eksponeres greenene for vind og tørke, noe som kan ta livet av gresset.

Med referanse til tidligere år så er ikke situasjonen nå på langt nær sammenlignbar med forholdene vi hadde vinteren 2017/18. Den gangen fikk vi store mengder fuktighet og frost i bakken allerede i november. Sist vinter derimot hadde vi knapt isdannelse under snøen.

Fairway’ene våre har også et tynt islag over seg. Gresset består av relativt mye tunrapp som uansett vil dø ut over vinteren (men kommer igjen til våren). Vi planlegger for relativt aggressiv hjelpesåing av fairways til våren med gresstyper som over tid skal ta over for tunrappen.

Med dette ønsker alle oss i administrasjone og banedriften dere alle en riktig god jul og et godt nytt golf år!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Haga Ladies formiddag 15 september

HAGA LADY FORMIDDAG 15. SEPTEMBER/SF-KONKURRANSE Så heldige vi har vært med tirsdagsturneringene i år – bare fint spillevær – også i dag. 29 Haga  Ladies på startlisten på Blå/Rød sløyfe. Siste Stablefordturnering som er tellende i Haga Lady-2020-serien. Vi konkurrerte i 2 klasser og høye vinnerscores også i dag og noen forbedret sitt resultat i Haga

Les mer »

Årets Medalvinner er kåret

Det ble en spennende og jevn finale i årets Haga Medal som har gått hver onsdag gjennom hele sesongen. 16 spillere stilte til start. Marianne Manchini ledet foran Terje Gausel og Nikki Schei før finalerunden. I finalen tok alle spillerne med seg gjennomsnitlig stablefordpoeng fra sine 5 beste runder gjennom sesongen. I finalen ble denne

Les mer »

Haga Golfklubbs styreleder vant Østlandstour

Hagas egen styreleder, Kirsten Fuglseth, vant både finalerunden og totalt i årets nettoklasse for damer på Østlandstouren. Hagas damer dominerte stort i finalerunden i denne klassen med Caroline Wannehag og Liv Jenny Lindberg Salvesen på de neste plassene. Deretter fulgte ytterligere 5 Hagadamer. I sammendraget (Order of Merit) vant Kirsten stort foran Unni Kathrine Gausel

Les mer »
Scroll to Top