Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

Åpen

Aksjonær sløyfe

Stengt for sesongen

Golfbil

ikke tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

09 - 18 (alle dager)

08 - 16 (mand-fred) 10 - 16 (lørd-sønd)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Vi har et meget tydelig fokus på våre greener om dagen. Hastigheten på greenene har ikke vært helt der hvor vi ønsker at den skal være, over 8 på stimpmeter måling. 

Med en mild vinter og aktiv bekjempelse av is med både vinterisolerende duker og salter fikk vi greener med tett vekst. Vi har vært svært forsiktige med å tynne ut og klippe ned gresset til ønsket nivå for ikke å stresse plantene unødig i sesongens første uker. I forrige uke tynnet vi ut gresset på greenene med vertikalskjæring etterfulgt av lett dressing med sand. Vi vil gjøre dette igjen tirsdag 9. juni. Vertikalskjæringen blir etterfulgt av en dobbel klipping til 3,5 mm og rulling for utjevning putteflatene.

For at banemannskapene skal få tid til å gjøre denne jobben har vi funnet det nødvendig å holde banen stengt for spill de første timene på dagen, fra 06.00 fram til ca. kl. 09.00, både i forrige uke og i morgen.

Når det gjelder greenene på Blå#4 og Blå#6 (Aksjonærsløyfen), som begge har gitt oss visse utfordringer etter vinteren, har vi måttet innse at vi ikke klarte å få disse opp på ønsket nivå med full trafikk. Det ble derfor besluttet å stenge disse i en kortere periode, med mål om at de skal være klare for åpning igjen medio juni slik at vi kan bytte om på sløyfene, slik det hele tiden har vært planlagt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »

Tour Championship – powered by Porsche

«Haga Netto’n avholdt det årlige «Tour Championship -Powered by Porsche» siste lørdag i september for nesten 60 av klubbens herrer. Arrangementet satte punktum for 2020-sesongen og skulle også avgjøre Order of Merit for året. Det ble Ulf Morèn som vant begge deler med å spille en meget god runde golf i det som må kalles

Les mer »
Scroll to Top