Dagens Status - Haga Golf

18 hull Gul - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Blå

ÅPEN

Golfbil

BILFORBUD 6-7. JUNI

Ballplassering

En køllelengde på kortklippet område

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

På tross av kraftig regn natt til 1. mai ble åpningen av både hovedbanen og aksjonærsløyfen gjennomført på en fin måte.

Så godt som ingen avbestilte tidene sine på tross av våt bane og lave temperaturer.  Hagas medlemmer var klar for en ny sesong!

I inneværende uke fortsetter vi jobben med å forbedre banene ytterligere. Vi er fortsatt kun i første uken av mai og det er mye å gå på framover.

Det ser nå ut for at varmen er tilbake, noe som vil gi bedre vekstforhold. Vi fortsetter med klipping av både greener, teesteder, fairways, semi-rough og greenområder.

Greenene på Blå 2, 3, 4, 6 og 9 er re-sådd for andre gang med vår nye såmaskin fra Vredo (bildet over).

Vi ber alle spillerne om å legge tilbake oppslått torv og reparere nedslagsmerker på greenene. Vi kan fortsatt ikke utplassere sandposer på grunn av smittefare.

Personalmessig venter vi fortatt på 3 sesongarbeidere fra UK. Selv om Norge nå har åpnet for innreise har det vist seg vanskelig å kunne reise ut fra øya der over.

Assisterende banesjef, Darren Leith, avslutter arbeidet på Haga denne uken for å fortsette sin utdanning innen gress og agronomi.

Darren blir erstattet av Lee McAndrew som kom til Haga i fjor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Uttak til Lag NM

Hei, Lag NM 1.div Herrer går av stabelen 17.-19. juli på Fana GK. Det er i den anledning behov for et lag og vi setter derfor opp en uttaksturnering søndag 14.Juni. Kriterier for å delta i uttaket er som følger: Hovedmedlemskap i Haga Golfklubb Hcp lavere enn 4,0 Dersom man blir tatt ut må man

Les mer »

Tom med Hole in One!

I regnværet torsdag formiddag klinket vår Head Pro til med en Hole In One på hull 2 (blå sløyfe)! Det spektakulære slaget fant sted imens Tom avholdt en protime på banen. En klarere oppvisning i hvor enkelt golf er kan vanskelig gjøres. Vi gratulerer Tom så mye! SKÅL!

Les mer »

Haga Matchplay 2020

Husk å melde deg på til årets matchplay turnering: Haga Matchplay 2020. Påmeldingsfristen er 11. juni. Her er link til påmelding i Golfbox: Påmelding   

Les mer »
Scroll to Top