Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Gul

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Banestatus 4. februar

Vinteren er tilbake på en kort visitt. Men mildvær er spådd for dagene fremover.

Temperaturen har gått fra rødt til blått og snart tilbake til rødt igjen. En merkelig vinter!

Etter en lengre periode med mildvær i januar fikk vi et par omganger med noe snø. Denne blir i beste fall kun liggende noen dager før den smelter igjen. Spørsmålet mange stiller seg er hvordan banen tåler disse klimaendringene.

Vi har jobbet jevnt og trutt med å fjerne isdannelsen på greenene i mildværsperioden. Per i dag har vi fortsatt 6 greener med opptil 2-3 cm is. Årsaken til dette er greenenes beliggenhet med mindre sollys enn de øvrige.

Vi har gjort en vurdering av forholdene med vårt ekspertpanel og Trygve Amlid fra NIBIO. Bildet over viser Trygve sammen med vårt styremedlem Peter Molthe samt Peters “ishund” Haley som bryter opp islaget og lukter på plantene. Foreløpig er konklusjonen at plantene har klart seg bra.

Planen framover er å fjerne isen fra de 6 gjenstående greenene så tidlig som mulig når været tillater dette i mars måned.

Enkelte fairways har også et betydelig islag. Dette gjelder først og fremst skyggefulle hull tett på elveleiene (Gul 1, 2, 3, 7, 8 og 9 samt Blå 9). Planen for disse er en relativ tung dressing med sand i mars for å hjelpe issmeltingen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Haga Ladies formiddag 15 september

HAGA LADY FORMIDDAG 15. SEPTEMBER/SF-KONKURRANSE Så heldige vi har vært med tirsdagsturneringene i år – bare fint spillevær – også i dag. 29 Haga  Ladies på startlisten på Blå/Rød sløyfe. Siste Stablefordturnering som er tellende i Haga Lady-2020-serien. Vi konkurrerte i 2 klasser og høye vinnerscores også i dag og noen forbedret sitt resultat i Haga

Les mer »

Årets Medalvinner er kåret

Det ble en spennende og jevn finale i årets Haga Medal som har gått hver onsdag gjennom hele sesongen. 16 spillere stilte til start. Marianne Manchini ledet foran Terje Gausel og Nikki Schei før finalerunden. I finalen tok alle spillerne med seg gjennomsnitlig stablefordpoeng fra sine 5 beste runder gjennom sesongen. I finalen ble denne

Les mer »

Haga Golfklubbs styreleder vant Østlandstour

Hagas egen styreleder, Kirsten Fuglseth, vant både finalerunden og totalt i årets nettoklasse for damer på Østlandstouren. Hagas damer dominerte stort i finalerunden i denne klassen med Caroline Wannehag og Liv Jenny Lindberg Salvesen på de neste plassene. Deretter fulgte ytterligere 5 Hagadamer. I sammendraget (Order of Merit) vant Kirsten stort foran Unni Kathrine Gausel

Les mer »
Scroll to Top