Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

Åpen

Aksjonær sløyfe

Stengt for sesongen

Golfbil

ikke tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

09 - 18 (alle dager)

08 - 16 (mand-fred) 10 - 16 (lørd-sønd)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Banestatus 4. februar

Vinteren er tilbake på en kort visitt. Men mildvær er spådd for dagene fremover.

Temperaturen har gått fra rødt til blått og snart tilbake til rødt igjen. En merkelig vinter!

Etter en lengre periode med mildvær i januar fikk vi et par omganger med noe snø. Denne blir i beste fall kun liggende noen dager før den smelter igjen. Spørsmålet mange stiller seg er hvordan banen tåler disse klimaendringene.

Vi har jobbet jevnt og trutt med å fjerne isdannelsen på greenene i mildværsperioden. Per i dag har vi fortsatt 6 greener med opptil 2-3 cm is. Årsaken til dette er greenenes beliggenhet med mindre sollys enn de øvrige.

Vi har gjort en vurdering av forholdene med vårt ekspertpanel og Trygve Amlid fra NIBIO. Bildet over viser Trygve sammen med vårt styremedlem Peter Molthe samt Peters “ishund” Haley som bryter opp islaget og lukter på plantene. Foreløpig er konklusjonen at plantene har klart seg bra.

Planen framover er å fjerne isen fra de 6 gjenstående greenene så tidlig som mulig når været tillater dette i mars måned.

Enkelte fairways har også et betydelig islag. Dette gjelder først og fremst skyggefulle hull tett på elveleiene (Gul 1, 2, 3, 7, 8 og 9 samt Blå 9). Planen for disse er en relativ tung dressing med sand i mars for å hjelpe issmeltingen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »

Tour Championship – powered by Porsche

«Haga Netto’n avholdt det årlige «Tour Championship -Powered by Porsche» siste lørdag i september for nesten 60 av klubbens herrer. Arrangementet satte punktum for 2020-sesongen og skulle også avgjøre Order of Merit for året. Det ble Ulf Morèn som vant begge deler med å spille en meget god runde golf i det som må kalles

Les mer »
Scroll to Top