Banestatus 28. september

Vi går nå inn i siste del av golfsesongen 2020. Sesongen har vært over all forventning med 15-20% mer spill blant medlemmer og gjester enn foregående år. Tilbakemeldingene fra medlems- og gjesteundersøkelsene har også gjennomgående vært positive.

Vi planlegger å holde banen åpen så lenge været tillater det. Et sannsynlig scenario er at hovedbanen stenger en gang i annen halvdel av oktober. Dersom det lar seg gjøre vil vi holde 9 hull, sannsynligvis Rød-sløyfe, åpen noe tid etter at hovedbanen er stengt.

Fra og med i dag og så lenge hovedbanen holder åpen vil denne bestå av kombinasjonen Gul-Rød.

I inneværende uke lufter vi greener og teesteder på aksjonærsløyfen (Blå). Denne sløyfen vil være stengt tirsdag 29.9 og 30.9 fram til kl. 11.00.

I tiden framover vil vi fortsette arbeidet med vinterforberedelser, først og fremst vintertilpasset gjødsling og sprøyting mot sopp.

Det vil også bli gjennomført enkelte arbeider så som lufting, dressing og hjelpesåing av spesielt utsatte områder, spesielt rundt enkelte greener. Disse kan bli sperret av med tau.

Noen broer kan bli glatte etter regnvær. Vi vil legge litt sand på disse broene for å hindre at folk glir og faller.

Etter sesongslutt planlegger vi for lufting, dressing og hjelpesåing av alle fairways for at disse skal bli i best mulig stand så tidlig som mulig neste år.  

Vinterisolerende duker til alle greenene er på vei fra USA. Dukene vil bli lagt ut før frosten setter inn for fullt.

 

 

Scroll to Top