Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

Åpen kl 10.00

Aksjonær sløyfe

Stengt for sesongen

Golfbil

ikke tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

09 - 18 (alle dager)

08 - 16 (mand-fred) 10 - 16 (lørd-sønd)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Vi er nå inne i en periode med god vekst på alle gressflater. Varmen er kommet, nye frø har begynt å spire og effekten av gjødslingen setter inn.

Etter en regnfylt helg har mange opplevd trege greener. Dette skyldes en kombinasjon av fuktighet og tett gressvekst. Vi har tatt tak i denne problemstillingen, senket klippehøyden på våre klippere til 3,5 millimeter (fra tidligere 4) og gitt greenene en lett dressing med sand. Dette vil umiddelbart øke hastigheten. Fra neste uke vil vi også tynne ut gresset gjennom vertikalskjæring for ytterligere økning av hastigheten. Vårt mål er å ha en hastighet på minimum 8 på stimpmåling.

Vi har fortsatt en god del områder på banen som vi jobber med å utbedre. Flere av disse er GUR-merket. Alle disse områdene er re-sådd de siste 2-3 ukene, og vi forventer å se resultater i løpet av kort tid.

Et par greener på Blå sløyfe har gitt oss visse utfordringer i etterkant av vinteren. Greenen på Blå 4 (bilde under) har fått et mindre algeangrep i overflaten (på grunn av fuktighet). Algene er fjernet og nytt gress vil snart trenge igjennom. Greenen på  Blå 6 har også gitt oss utfordringer tredje året på rad. Men også denne forventes å bli fullt restituert i løpet av kort tid.

En konsekvens av disse problemgreenene er at vi utsetter rotasjonen av sløyfene som inngår i Hovedbanen til foreløpig 8. juni. Hovedbanen vil da bli Blå-Rød.

Vi venter fortsatt på flere av våre banemannskaper som har sittet koronafast i Storbritannia. To mann forventes å lande i Oslo i midten av neste uke. Samtidig starter et par av våre erfarne sommervikarer opp. Med noe som ligner “fulltallig bemanning” på banen regner vi med å få bedre kontroll på alle de detaljene ute på banen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »

Tour Championship – powered by Porsche

«Haga Netto’n avholdt det årlige «Tour Championship -Powered by Porsche» siste lørdag i september for nesten 60 av klubbens herrer. Arrangementet satte punktum for 2020-sesongen og skulle også avgjøre Order of Merit for året. Det ble Ulf Morèn som vant begge deler med å spille en meget god runde golf i det som må kalles

Les mer »
Scroll to Top