Dagens Status - Haga Golf

18 hull Gul - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Blå

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

En køllelengde på kortklippet område

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Vi er nå inne i en periode med god vekst på alle gressflater. Varmen er kommet, nye frø har begynt å spire og effekten av gjødslingen setter inn.

Etter en regnfylt helg har mange opplevd trege greener. Dette skyldes en kombinasjon av fuktighet og tett gressvekst. Vi har tatt tak i denne problemstillingen, senket klippehøyden på våre klippere til 3,5 millimeter (fra tidligere 4) og gitt greenene en lett dressing med sand. Dette vil umiddelbart øke hastigheten. Fra neste uke vil vi også tynne ut gresset gjennom vertikalskjæring for ytterligere økning av hastigheten. Vårt mål er å ha en hastighet på minimum 8 på stimpmåling.

Vi har fortsatt en god del områder på banen som vi jobber med å utbedre. Flere av disse er GUR-merket. Alle disse områdene er re-sådd de siste 2-3 ukene, og vi forventer å se resultater i løpet av kort tid.

Et par greener på Blå sløyfe har gitt oss visse utfordringer i etterkant av vinteren. Greenen på Blå 4 (bilde under) har fått et mindre algeangrep i overflaten (på grunn av fuktighet). Algene er fjernet og nytt gress vil snart trenge igjennom. Greenen på  Blå 6 har også gitt oss utfordringer tredje året på rad. Men også denne forventes å bli fullt restituert i løpet av kort tid.

En konsekvens av disse problemgreenene er at vi utsetter rotasjonen av sløyfene som inngår i Hovedbanen til foreløpig 8. juni. Hovedbanen vil da bli Blå-Rød.

Vi venter fortsatt på flere av våre banemannskaper som har sittet koronafast i Storbritannia. To mann forventes å lande i Oslo i midten av neste uke. Samtidig starter et par av våre erfarne sommervikarer opp. Med noe som ligner “fulltallig bemanning” på banen regner vi med å få bedre kontroll på alle de detaljene ute på banen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Banestatus 10. juli

Vi nærmer oss halvspilt sesong og melder om finfine baneforhold. Greenene er jevne og fine og hastigheten måles til mellom 8 og 9 på stimpen. Vi får meget gode tilbakemeldinger fra både medlemmer og gjester på våre fairways som nå holder et høyt nivå. Roughen har vokst enormt de siste ukene og vi har trimmet

Les mer »

Haga Ladies ettermiddag 07. juli

HAGA LADY ETTERMIDDAG – Morogolf med kast Det skulle ikke være mulig – vi snakker høysommer – 7. juli – og hva skjer? Temperaturen viser 9,9 grader halvannen time før start! Og innen vi har nådd fairway på gul 5 er temperaturen sunket til 8,5 grad! Er det mulig? Hviler det en forbannelse over tirsdag

Les mer »

Haga Ladies formiddag 7. juli

HAGA LADY FORMIDDAG 7. JULI – MOROGOLF MED KAST 26 damer var med på uhøytidelig Morogolf denne tirsdagen. SF-turnering med kast, hvor hver av oss fikk et «gratis» kast pr hull. Vi lekte oss på banen og med stor entusiasme ble det kastet opp av renner, Inn fra skog og opp fra bekker, opp av bunkere og

Les mer »
Scroll to Top