Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Gul

ÅPEN

Golfbil

Med legeattest

Ballplassering

Ett scorekort, kortlippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Vi er nå inne i en periode med god vekst på alle gressflater. Varmen er kommet, nye frø har begynt å spire og effekten av gjødslingen setter inn.

Etter en regnfylt helg har mange opplevd trege greener. Dette skyldes en kombinasjon av fuktighet og tett gressvekst. Vi har tatt tak i denne problemstillingen, senket klippehøyden på våre klippere til 3,5 millimeter (fra tidligere 4) og gitt greenene en lett dressing med sand. Dette vil umiddelbart øke hastigheten. Fra neste uke vil vi også tynne ut gresset gjennom vertikalskjæring for ytterligere økning av hastigheten. Vårt mål er å ha en hastighet på minimum 8 på stimpmåling.

Vi har fortsatt en god del områder på banen som vi jobber med å utbedre. Flere av disse er GUR-merket. Alle disse områdene er re-sådd de siste 2-3 ukene, og vi forventer å se resultater i løpet av kort tid.

Et par greener på Blå sløyfe har gitt oss visse utfordringer i etterkant av vinteren. Greenen på Blå 4 (bilde under) har fått et mindre algeangrep i overflaten (på grunn av fuktighet). Algene er fjernet og nytt gress vil snart trenge igjennom. Greenen på  Blå 6 har også gitt oss utfordringer tredje året på rad. Men også denne forventes å bli fullt restituert i løpet av kort tid.

En konsekvens av disse problemgreenene er at vi utsetter rotasjonen av sløyfene som inngår i Hovedbanen til foreløpig 8. juni. Hovedbanen vil da bli Blå-Rød.

Vi venter fortsatt på flere av våre banemannskaper som har sittet koronafast i Storbritannia. To mann forventes å lande i Oslo i midten av neste uke. Samtidig starter et par av våre erfarne sommervikarer opp. Med noe som ligner “fulltallig bemanning” på banen regner vi med å få bedre kontroll på alle de detaljene ute på banen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Haga opprettholder smittevern beredskap

Tiden er ikke inne for å senke skuldrene. De siste dagene har gitt oss tydelige påminnelser om at coronaviruset fortsatt er tilstede. Både på Hurtigruten men også i vårt eget nabolag, Vestre Aker bydel.  Her på Haga vil vi fortsatt gjøre det vi kan for å forhindre smitte. ISS vil ut sesongen fortsatt desinfisere hver

Les mer »

Lag NM junior 1. div

06.08 Våre unge Haga spillere er for fullt i gang med Junior Lag NM 1. divisjon som spilles på en av våre naboklubber – Bærum Golfklubb. Turneringen går over to dager og det skal henholdsvis spilles 18 hull hver av Foursom, Fourball og Single. I dag er det Foursome og Fourball på programmet og våre

Les mer »

Haga Ladies ettermiddag 04. august

HAGA ETTERMIDDAGSLADIES 04. august Da er del 2 i Haga-damenes turneringssesong i gang. 15 forventningsfulle damer sto på startstreken på blå sløyfe, i strålende solskinn. Noen hadde brukt ferien til å utforske flere norske baner, mens andre hadde hatt treningsleir på Haga. Åpenbart var det en som hadde trent ekstra på putting – for puttene

Les mer »
Scroll to Top