Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Gul

Stengt pga frost

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Rød

Stengt pga frost

Golfbil:

ikke tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

Administrasjon:

09 - 21 alle dager

09 - 16 alle dager

09 - 16 alle hverdager

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Vi er nå i den siste uken av februar og mildværet setter inn.

Etter en lengre kuldeperiode i januar og februar ser det ut for at mildværet de siste par dagene kommer til å fortsette hele neste uke med temperaturer i området 6-8 grader. Banen er fortsatt dekket av et tynt snø- og islag som vi velger å la smelte ned naturlig.

Alle greenene er beskyttet av vinterisolerende duker; halvparten også med vekstduker under vinterdukene. Banemannskapene følger opp og blåser frisk luft inn unde dukene med ca. 3 ukers mellomrom eller nå Co2-verdiene når tilstrekkelig høye nivåer. Vi deltar i et forskningsprosjekt sammen med et fåtall andre klubber (Icebreakerprosjektet) og har sensorer under 9 greener som måler Co2 (bildet under).

Banemannskapene jobber ellers med noe drenering av enkelte teesteder og fairways, bygger om teestedet på Gul #9 og klargjør baneskilt, møbler og maskinparken.

Vi har nå 7 banemannskaper på plass; Gavin, Lee, Arnie, Chris (mekaniker), Max, Lisa og Ionut. David og Joe ankommer i slutten av neste uke, Allan et par uker seinere og 2 nye, Alex og John i slutten av mars. Vi håper at nye innreiseregler ikke vil forhindre at de som allerede har jobbet på Haga i fjor, og som har arbeidstillatelse, i å komme inn i landet. Neste uke blir en spennende test i så måte. De som framover ankommer fra UK må i karantene direkte etter ankomst.

Når snøen etter hvert er smeltet vil vi på fairways dyplufte med vår “aggrivator” for deretter å dresse med sand og hjelpeså med en frømix for fairways. Greenen vil også bli hullpipeluftet, dresset og sådd med en blanding av krypkvein og rødsvingel. Vi planlegger mer hyppig vertikalskjæring og dressing av greenene enn i fjor vår for å oppnå raskere greener tidlig på sesongen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Sesongen er snart over!

Vi stenger hovedbanen etter spill søndag 17. oktober. Aksjonærsløyfen (Rød sløyfe) holdes åpent noe lenger, anslagsvis 1-2 uker. Det tas værforbehold med hensyn til endelig

Les mer »
Scroll to Top