Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Gul

Stengt pga frost

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Rød

Stengt pga frost

Golfbil:

ikke tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

Administrasjon:

09 - 21 alle dager

09 - 16 alle dager

09 - 16 alle hverdager

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Etter mange uker med variert vær og mye trykk på banen er det på tide å dresse både fairways og greener. 

Arbeidet begynte i går og alle våre 27 greener er nå ferdig “top-dressed”. Top dressing er helt nødvendig for at gresset vårt vokser jevnt og at underlaget holder seg fast alle steder. For nærmere informasjon om hva man gjør når man top dresser og hvorfor det gjøres, klikk her.

IMG_1102

Det kommer til å ta vesentlig lengre tid å dresse alle våre fairwayer, men arbeidet er satt i gang på blå sløyfe. Her kommer banemannskapet til å holde på resten av uken før de tar fatt på gul sløyfe neste uke. Til slutt kommer de til å ta rød sløyfe. Grunnen til dette er at det skal gjennomføres en NSG turnering på hovedbanen vår til neste uke og vi ønsker ikke at banemannskapet skal holde på med slikt omfattende arbeid under turneringen. For påmelding til turneringen, klikk her

I tillegg til top dressing så gjennomfører vi også hjelpesåing på fairwayene. Her skjærer banemannskapet i gresset og sår gressfrø i sprekkene. Dette gjør at vi kan fortsette å levere en jevn og tett fairway til våre medlemmer.

Grunnet steder med sandete fairway har vi innført midlertidig ballplassering. Denne kan opphøre dersom vi ser at det ballplassering ikke er nødvendig, så husk derfor å sjekke info-ikonet på hjemmesiden for informasjon om det er ballplassering eller ikke.

Fortsatt god sommer! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Sesongen er snart over!

Vi stenger hovedbanen etter spill søndag 17. oktober. Aksjonærsløyfen (Rød sløyfe) holdes åpent noe lenger, anslagsvis 1-2 uker. Det tas værforbehold med hensyn til endelig

Les mer »
Scroll to Top