Banestatus 1. september

Banen er ved inngangen til september i meget god stand. Om værgudene er med oss kan vi forvente noen fine golfuker fram til sesongslutt medio oktober.

Med stor golfinteresse blant egne medlemmer, med nærmere 300 nye juniormedlemmer og “all time high” for gjestespill blir banen utsatt for en god del slitasje. Dette merkes mest ved oppslått torv og nedlagsmerker på greenene. Etter det vi kan se er aksjonærsløyfen hvor kun aksjonærer og egne juniormedlemmer spiller mest utsatt. Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer og deres gjester til å ta best mulig vare på banen gjennom alltid å fylle igjen oppslått torv på fairways og reparere nedslagsmerker på greenene.

Husk å ta med en sandpose når du går ut!

Banevedlikehold  framover.

Vi planlegger for lufting av treningsgreenene tirsdag 8. september. Dette blir fulgt opp av  mer gjennomgående lufting og tung dressing av fairways fra midten av oktober. Vi planlegger å så fairways for tredje gang i år som en del av denne luftingen.

For å beskytte greenene best mulig gjennom vinteren har vi bestilt vinterduker til alle greenene. Disse vil bli lagt ut før frosten kommer.

Rotasjon av sløyfene.

Rotasjon av sløyfene er planlagt i henhold til tabellen under. Hovedbanen blir:

Hovedbane Dato
Gul-Rød Fram til og med 13. september
Blå-Rød 14-20. september
Blå-Gul 21-27. september
Gul-Rød Ut sesongen

Aksjonærsløyfen stenges for spill på grunn av nødvendig vedlikehold.

Aksjonærsløyfen stenger for hullpipelufting av greener og teesteder følgende dager:

  • 15-16. september,
  • 22-23. september
  • 29-30.septembe

Scroll to Top