Gul Sløyfe - Haga Golfklubb

PROTIPS:
Viktig med et bra utslag plassert mot 150m merket. Slår du kort – ta sikte mot bunkeren til venstre før green for et enklere innspill.

GUL 2

PROTIPS:
Kort par 4 hull. Merk deg bunkerne på begge siden av fairway.  
Slår du langt kan du gå over bunkeren til venstre på fairway – merk deg bunkerne som ligger opp mot en ondulert greenen.

GUL 3

PROTIPS:
For enklere innspill plasser slaget nærmest bunkerne til venstre på fairway. Merk deg bunkeren på venstre side av greenen, og at det er OB på baksiden av greenen.

GUL 4

PROTIPS:
Vanskelig par 3 hull med vannhinder foran greenen. Valg av kølle er viktig. Lurt å sjekke vindretning og styrke på Haga-flaggene før du skal slå ut. 

GUL 5

PROTIPS:
Viktig å plassere utslaget. Slår du langt kan du komme opp til innspill på 2 slag. Alternativt slå deg kort av vannhinder og bunkere. Plasser 2. slaget på venstre siden av fairway for enklere innspill. Bunkeren tett opp til greenen vil man helst unngå. 

GUL 6

PROTIPS:
Sjekk flaggplasseringen før du slår ut. Greenen er 35m dyp så køllevalget på dette hullet er viktig. 

GUL 7

PROTIPS:
Her er utslaget viktig – for de som slår kort kan det være lurt å spille hullet som et par-5 hull. Slår du langt skal du klare å gå over bekken. 
En 2-delt green med mye ondulering. 

GUL 8

PROTIPS:
Slår du langt og plasserer ballen godt gir muligheten til å nå green. 
Det er viktig å plassere 2. slaget best mulig for et enklere innspill over bekken. Greenen ligger på en øy. 

GUL 9

PROTIPS:
Viktig å plassere utslaget best mulig for fritt innspill til green. Greenen ligger høyere en fairway så vi anbefaler en ekstra kølle for innspill. 

Scroll to Top