Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå - Rød

Åpen

Aksjonærsløyfe (9 hull): Gul

Åpen

Golfbil:

tillatt fra tirsdag 1. juni

Ballplassering:

Et scorekort på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

09 - 21 alle dager

08 - 20 (08 - 18 fredag, lørdag og søndag)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
eller
67165900 - tast 3
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 16.00

Til alle medlemmer og gjester av Haga Golfklubb,

Vi har i hele mai opplevd en enorm interesse for å spille golf på Haga. Mange har erfart at det ikke har vært lett å finne ledige starttider i Golfbox.

Styret har derfor besluttet å gjøre noen endringer i bookingreglene som forventes å lette noe på trykket.

Aksjonærer i Haga Golf AS som tidligere har kunnet bestille opptil 5 tider innenfor de nærmeste 10 dagene vil fra 1. juni kunne bestille 3 ganger innenfor kommende 7-dagers periode.

Andre medlemmer, herunder juniorer og leietakere vil også kunne bestille 3 ganger, men innenfor kommende 4-dagers periode.

Av hensyn til banemannskapenes behov for å klippe teesteder, fairways og greener i forkant av spill på banen, minner vi om at disse har forkjørsrett på banen før kl. 08.00. Vær spesielt oppmerksom på banemannskaper i jobb på morgog gi de tid og rom til å gjøre jobben sin.

På grunn av den pågående koronasituasjon tillates kun spill som er registrert i Golfbox.

For medlemmer som har tilgang til spill på aksjonærsløyfen gjelder fortsatt registrering i Golfbox fra 0-60 minutter før spill.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Startbod og treningsbur

Flere av våre medlemmer spør oss når den nye startboden og de nye treningsburene blir satt opp. Dessverre har vi støtt på noen leveranseutfordringer for

Les mer »
Scroll to Top