Avslutningsturnering 26. september

Avslutningsturnering med Texas Scramble, søndag 26. september

116 spillere var påmeldt da lagene ble trukket og startlisten satt opp, men i disse forkjølelsestider var det uunngåelig at det ble noen frafall, fredag kveld og lørdag. Disse fikk vi beskjed om, og da er det enkelt å stokke om på lagene og kontakte etteranmeldte. Det vi er vesentlig mindre begeistret for, er de som “glemmer” at de har meldt seg på, eller de som rett og slett ikke møter på turneringsdagen. Det betyr at noen står igjen med vesentlig dårligere lag. De fleste skjønner at dette er veldig uheldig, og at det er veldig enkelt å gjøre noe med;o)

Så til tross for omstokking på noen lag og ett 3-mannslag, – totalt 28 lag, fordelt på alle hullene på Blå og Rød sløyfe, ble det en flott dag med mye god golf.

På Blå 1 hadde vi nærmest streken, hvor Vibeke Søhols utslag så og si endte på streken, kun 16 cm unna.

Vi hadde nærmest flagget på Rød 6 hvor Per Eivind Fjordheim var 1,48 m unna flagget og på Rød 8 var Ivar Stendahl nærmest med imponerende 75 cm.

På Blå 7 hadde Tom Hestø mini-festival og veddet med alle som ville om å treffe greenen. Her ble det veddet om gavekort, hvor det satsede beløpet ble doblet ved greentreff.

Vinneroppskriften er selvsagt å få så mange birdies som mulig, men like viktig er å unngå bogeys, og best av alle lagene med en bogey-fri runde på -13,  var laget med Jan Martin Lyng, Knut Porsum, Maggie Bryn og Ina Grieg Eide.

Foto: André Katombe

På andreplass med -12 kom Anniken Cathrine Strøm, Peder Nærbø, Erlend Lødemel, Torleif Matland Hauge.

Foto: André Katombe

På tredjeplass med -11 kom Øyvind Havnevik, Lars Mjerskaug, Elise Boye Hestø, Kirsten Margrete Bolstad.

Foto: André Katombe

Vi gratulerer lagene med flott spill!
For komplett resultatliste, klikk HER!

Det har vært gledelig å se at en stor andel medlemmer som tidligere ikke har spilt klubbturneringer, har deltatt i år. Vi håper dermed at vi også neste år ser både “nye” og “gamle” medlemmer på klubbens turneringer.

Avslutningsturneringen er siste post på klubbens turneringsprogram, og det er alltid trist at slutten på sesongen nærmer seg, men som turneringsleder, Elin sa: “Da takker vi for en flott sesong, og så sees vi på Åpningsturneringen!”

Både turneringskomiteen og administrasjonen, takker alle for en super turneringssesong!
På vegne av turneringskomiteen/Susan

Scroll to Top