Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Gul

Stengt pga frost

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Rød

Stengt pga frost

Golfbil:

ikke tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

Administrasjon:

09 - 21 alle dager

09 - 16 alle dager

09 - 16 alle hverdager

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Avslutningsturnering med Texas Scramble 2020

Det var særdeles mye vær i forkant av turneringen og spenningen var stor om frafallet blant de påmeldte ville bli stor. Kun få meldte seg av, så det var 116 spillere på startlisten og 116 som møtte til start på søndag. Veldig bra og beviser at Haga-folk ikke gir seg så lett.

Det er alltid trist å innse at sesongen er på hell og at den tradisjonelle avslutningsturneringen skal avslutte klubbens offisielle turneringsprogram, men derfor ekstra hyggelig å oppleve så mange fornøyde medlemmer etter en sesong som jo må sies å ha vært litt spesiell på alle måter.

På grunn av rådende smittevernregler hadde vi kun en hullkonkurranse i form av at Tom Hestø stod på Gul 4 og veddet. Satset du et beløp, doblet Tom summen hvis utslaget ditt landet på greenen. Traff du ikke greenen, beholdt du likevel beløpet du veddet.

Det vinnende laget med Torhild Rossum, Lars-Harald Riiber, Nils Christian Evensen og Elise Hestø hadde -14. Andreplassen med Lars Dencker Nielsen, Rolf Bloch-Hansen, Karin Francke og Kaare Schanke endte på -13. Tredjeplassen med Einar Golberg, Kjell Yssenmoen, Tor-Jørgen Thoresen og Putte Roede endte på -12. Fjerdeplassen med Thomas Greve, Inga Mjellem Halsaa, Elin Roen og Ole Hovind hadde -11 og femteplassen ble kapret av Henning Marceliussen, Jan Martin Lyng, Tåve Heggom og Ewa Rostad med -10. Deretter var det 3 lagt til som endte på -10, kun skilt av spillehandicap.

Med andre ord, mange gode score og få slag som skilte 1.- og 10. plassen.

Før premieutdelingen holdt klubbleder, Kirsten Fuglseth en takketale hvor hun også delte ut blomster til administrasjonen og turneringskomiteen, som gjør en viktig jobb for alle klubbens medlemmer.

De 6 beste lagene ble premiert med glass og gavekort til proshopen. Deretter ble den trukket ut en rekke «lucky looser»-premier og her var det gode sjanser for å ta med seg noe hjem, for de som fortsatt var til stede og som ikke allerede hadde fått premie.

Vitamat serverte biffgryte med ris og salat og det var en del som benyttet seg av muligheten til å få gjort unna søndagsmiddagen.

Tusen takk til turneringskomiteen ved Elin, Eva, Grete og Knut.

Vi krysser fingrene for tørt fint vær i tiden fremover og ønsker alle en riktig fin høst!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Sesongen er snart over!

Vi stenger hovedbanen etter spill søndag 17. oktober. Aksjonærsløyfen (Rød sløyfe) holdes åpent noe lenger, anslagsvis 1-2 uker. Det tas værforbehold med hensyn til endelig

Les mer »
Scroll to Top