Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

STENGT for sesongen

Aksjonær sløyfe

STENGT for sesongen

Golfbil

Ballplassering

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

11 - 19 (tirsdag - søndag)

10 - 16 (mand-fred)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Avslutningsturnering med Texas Scramble 2020

Det var særdeles mye vær i forkant av turneringen og spenningen var stor om frafallet blant de påmeldte ville bli stor. Kun få meldte seg av, så det var 116 spillere på startlisten og 116 som møtte til start på søndag. Veldig bra og beviser at Haga-folk ikke gir seg så lett.

Det er alltid trist å innse at sesongen er på hell og at den tradisjonelle avslutningsturneringen skal avslutte klubbens offisielle turneringsprogram, men derfor ekstra hyggelig å oppleve så mange fornøyde medlemmer etter en sesong som jo må sies å ha vært litt spesiell på alle måter.

På grunn av rådende smittevernregler hadde vi kun en hullkonkurranse i form av at Tom Hestø stod på Gul 4 og veddet. Satset du et beløp, doblet Tom summen hvis utslaget ditt landet på greenen. Traff du ikke greenen, beholdt du likevel beløpet du veddet.

Det vinnende laget med Torhild Rossum, Lars-Harald Riiber, Nils Christian Evensen og Elise Hestø hadde -14. Andreplassen med Lars Dencker Nielsen, Rolf Bloch-Hansen, Karin Francke og Kaare Schanke endte på -13. Tredjeplassen med Einar Golberg, Kjell Yssenmoen, Tor-Jørgen Thoresen og Putte Roede endte på -12. Fjerdeplassen med Thomas Greve, Inga Mjellem Halsaa, Elin Roen og Ole Hovind hadde -11 og femteplassen ble kapret av Henning Marceliussen, Jan Martin Lyng, Tåve Heggom og Ewa Rostad med -10. Deretter var det 3 lagt til som endte på -10, kun skilt av spillehandicap.

Med andre ord, mange gode score og få slag som skilte 1.- og 10. plassen.

Før premieutdelingen holdt klubbleder, Kirsten Fuglseth en takketale hvor hun også delte ut blomster til administrasjonen og turneringskomiteen, som gjør en viktig jobb for alle klubbens medlemmer.

De 6 beste lagene ble premiert med glass og gavekort til proshopen. Deretter ble den trukket ut en rekke «lucky looser»-premier og her var det gode sjanser for å ta med seg noe hjem, for de som fortsatt var til stede og som ikke allerede hadde fått premie.

Vitamat serverte biffgryte med ris og salat og det var en del som benyttet seg av muligheten til å få gjort unna søndagsmiddagen.

Tusen takk til turneringskomiteen ved Elin, Eva, Grete og Knut.

Vi krysser fingrene for tørt fint vær i tiden fremover og ønsker alle en riktig fin høst!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Innesesongen 2020/2021

Kjære Haga seniorgolfer! På vegne av Hagas seniorer har seniorkomiteen inngått avtale med Toppgolf for kommende innesesong 2020/2021. Nedenfor finner du hovedpunktene i denne, samt regler for handicap og Order Of Merit for innesesongen. PRIS: kr 335,- pr. person pr. gang. Inkludert i prisen er kaffe og isvann under spill, samt kaffe og 1 vaffel pr. person

Les mer »

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »
Scroll to Top