Medlem

Avslutningsturnering med Texas Scramble 2020

Det var særdeles mye vær i forkant av turneringen og spenningen var stor om frafallet blant de påmeldte ville bli stor. Kun få meldte seg av, så det var 116 spillere på startlisten og 116 som møtte til start på søndag. Veldig bra og beviser at Haga-folk ikke gir seg så lett.

Det er alltid trist å innse at sesongen er på hell og at den tradisjonelle avslutningsturneringen skal avslutte klubbens offisielle turneringsprogram, men derfor ekstra hyggelig å oppleve så mange fornøyde medlemmer etter en sesong som jo må sies å ha vært litt spesiell på alle måter.

På grunn av rådende smittevernregler hadde vi kun en hullkonkurranse i form av at Tom Hestø stod på Gul 4 og veddet. Satset du et beløp, doblet Tom summen hvis utslaget ditt landet på greenen. Traff du ikke greenen, beholdt du likevel beløpet du veddet.

Det vinnende laget med Torhild Rossum, Lars-Harald Riiber, Nils Christian Evensen og Elise Hestø hadde -14. Andreplassen med Lars Dencker Nielsen, Rolf Bloch-Hansen, Karin Francke og Kaare Schanke endte på -13. Tredjeplassen med Einar Golberg, Kjell Yssenmoen, Tor-Jørgen Thoresen og Putte Roede endte på -12. Fjerdeplassen med Thomas Greve, Inga Mjellem Halsaa, Elin Roen og Ole Hovind hadde -11 og femteplassen ble kapret av Henning Marceliussen, Jan Martin Lyng, Tåve Heggom og Ewa Rostad med -10. Deretter var det 3 lagt til som endte på -10, kun skilt av spillehandicap.

Med andre ord, mange gode score og få slag som skilte 1.- og 10. plassen.

Før premieutdelingen holdt klubbleder, Kirsten Fuglseth en takketale hvor hun også delte ut blomster til administrasjonen og turneringskomiteen, som gjør en viktig jobb for alle klubbens medlemmer.

De 6 beste lagene ble premiert med glass og gavekort til proshopen. Deretter ble den trukket ut en rekke «lucky looser»-premier og her var det gode sjanser for å ta med seg noe hjem, for de som fortsatt var til stede og som ikke allerede hadde fått premie.

Vitamat serverte biffgryte med ris og salat og det var en del som benyttet seg av muligheten til å få gjort unna søndagsmiddagen.

Tusen takk til turneringskomiteen ved Elin, Eva, Grete og Knut.

Vi krysser fingrene for tørt fint vær i tiden fremover og ønsker alle en riktig fin høst!

Scroll to Top