Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

Stengt p.g.a snø på banen;o)

Aksjonær sløyfe

Stengt for sesongen

Golfbil

ikke tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

09 - 18 (alle dager)

08 - 16 (mand-fred) 10 - 16 (lørd-sønd)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Årsmøte og Generalforsamling utsatt

Årsmøtet og generalforsamlingen er foreløpig utsatt på ubestem tid grunnet coronavirus.

Spredning av coronavirus har allerede en rekke alvorlige konsekvenser i samfunnet. Norges Idrettsforbund har vært tydelige på at alle idrettslag følger de rådene og retningslinjene som til enhver tid kommer fra helsemyndighetene. 

Selv om det planlagte årsmøtet i Haga Golfklubb og Generalforsamlingen i Haga Golf AS den 18. mars neppe overstiger det antallet deltakere som per i dag medfører automatisk avlysning, vurderer styrene i Haga Golfklubb og Haga Golf AS allikevel  risikoen for smitte i et tett auditorium, og kravene til en skjerpet beredskap og smitteverntiltak dithen, at vi har valgt å utsette arrangementet inntil videre. Hvor lenge, avhenger av hvor langvarig coronaviruset vil utgjøre en helserisiko.

Vi vil kommet tilbake med ytterligere informasjon om nytt møtetidspunkt og eventuelle andre former for møteavvikling etterhvert.

Vi beklager at det har blitt sånn, men hensynet til liv og helse må gå foran alle andre hensyn i denne situasjonen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »

Tour Championship – powered by Porsche

«Haga Netto’n avholdt det årlige «Tour Championship -Powered by Porsche» siste lørdag i september for nesten 60 av klubbens herrer. Arrangementet satte punktum for 2020-sesongen og skulle også avgjøre Order of Merit for året. Det ble Ulf Morèn som vant begge deler med å spille en meget god runde golf i det som må kalles

Les mer »
Scroll to Top