Åpningsturnering, søndag 15. mai

Takk for en super åpningsturnering og gratulerer til alle vinnere!

Åpningsturneringen er en populær begivenhet og gir rom for litt lavere skuldre med Texas Scramble som spilleform. Hovedfokuset er at dette skal være sosialt og at man får mulighet til å spille med andre enn de man oftest spiller med. Enkelte spillere har nok problemer med å “skru av” konkurranseinstinktet, så noen lag fungerte sannsynligvis noe bedre enn andre lag, men sånn er det!

I forkant av helgen var 134 påmeldt, men erfaringsmessig er en shotgun med 120 spillere akkurat passe for at spilletiden ikke skal bli altfor drøy. Det betød dessverre at vi hadde 14 på venteliste. 2 reserver slapp til i løpet av lørdagen, på grunn av avmeldinger, men vi skulle selvsagt ønsket at alle fikk vært med.
Og alle 120 spillere møtte til start, om enn noen med svært liten margin til utslag. For å kunne sette inn reserver som venter i klubbhuset, er det påkrevet at ALLE melder sin ankomst i klubbhuset senest 20 minutter før start. 

Uansett var det veldig gøy at så mange ville delta, og med godt oppholdsvær og fin bane, ble det en svært vellykket åpning på klubbens turnerings-program.

Topp 3 ble følgende lag:
1. plass på -15: Vegard Hellebust, Anne Haukeland, Susan Brown, Hans Jacob Nørregård
2. plass på -13: Kjell Yssenmoen, Egil Mjanger, Erling Alfstad, Anne-Grethe Giertsen Tronstad
3. plass på -11: Finn Erik Øverli, Odd Gustav Nilsen, Per Otto Røng, Line Rød Flinder

Nærmest flagget på par 3 hullene:
Blå 2: Erik Jul Solberg, 2,7 m 
Blå 7: Elin Roen, 1,67 m
Gul 4: Arne Giving, 2,98 m
Gul 6: David Lewis, 3,40 m

Tusen takk til turneringskomiteen ved Eva og Grete som jobber utrettelig i kulissene, så alt flyter knirkefritt;o)

Vil du se hele resultatlisten – klikk her!

Scroll to Top