Åpen bane fra fredag 28. mai

Banen åpner igjen fredag 28. mai. Værmeldingen framover tilsier at sommeren er på vei. Vi legger opp til en nyklippet bane med raske greener. Klippehøyden senkes ytterligere så ta det rolig med putter’n.

I dammene på Gul 4, 5, 6 og 8 har vi nå installert 3 fontener. Dette er ikke kun for å gi banen et Vegas-uttrykk, men primært for å sørge for mer sirkulasjon og mindre plantevekst i dammene.

Husk å returnere sandposene etter spill.

Når runden er ferdigspilt må du huske å legge igjen sandposen du har hatt med på runden i de kassene som er satt opp (bilde under). Vi opplever at alt for mange glemmer dette og tar disse, relativt dyre, sandposene med seg hjem.

 

Det åpnes opp for turneringsspill igjen.

Det åpnes også nå for at vi kan avholde golfturneringer igjen. Norges Golfforbund sendte i går ut nye retningslinjer:

Klubber som befinner seg i kommuner med et smittetrykk som gjør at de skal følge de generelle nasjonale reglene kan tillate alle typer av turneringer så lenge det ikke blir ansamlinger av folk og gjennomføringen blir gjort smittevernfaglig forsvarlig. Det betyr blant annet at det må være løpende start, at deltakerne må møte opp like før man skal gå ut, gjennomføre turneringen og reise hjem uten felles premieutdeling eller lignende. På dette nivået pålegges klubbene heller ikke å skille på hvilken kommune deltakerne kommer fra.

Scroll to Top