Skravla går om hvor fantastisk dette tilbudet er til medlemmene med over 36 i handicap. Det er mye man lurer på og de seks damene fra Haga Ladies svarer så godt de kan. Vi stiller to hver gang.

Når Haga Ladies ettermiddagsdamer kommer inn etter sine ni hull, starter  Grill og Spill-gjengen på hull 10. De er delt opp i flighter fra 2-4 spillere og spiller Scramble. De blir veiledet litt i forhold til etikette, men stort sett «leker» de på sitt nivå. Spørsmålene de har blir svart på så godt det lar seg gjøre. Vi passer oss vel for å instruere, men informerer om klubbens pro- og kurstilbud.

Poenget er å gjøre golf ufarlig og uformelt. Vi skal gå ut på banen uten stress om å bruke for lang tid eller at en eller annen regelrytter overvåker kreative løsninger på noen vanskelige utfordringer. Dette skal være moro!

Utbrudd som; «er golf så gøy»?, «dette er jo ikke farlig i det hele tatt»!, «jeg treffer jo ballen»!, «dette er jo sosialt»!, «nå tør jeg gå ut på banen alene også»! – gjør det meningsfullt å bidra til å gi gode opplevelser på golfbanen og forhåpentlig flere aktive medlemmer.

Heidi

Scroll to Top