Dagens Status - Haga Golf

18 hull Gul - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Blå

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

En køllelengde på kortklippet område

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Grill og spill

Jippi, det er tirsdag og tid for grill og spill. Kl. 19 fyrer Vitamat opp grillen og pølsene til de forventningsfulle deltakerne blir inntatt på terrassen i (som regel) finværet.

Skravla går om hvor fantastisk dette tilbudet er til medlemmene med over 36 i handicap. Det er mye man lurer på og de seks damene fra Haga Ladies svarer så godt de kan. Vi stiller to hver gang.

Når Haga Ladies ettermiddagsdamer kommer inn etter sine ni hull, starter  Grill og Spill-gjengen på hull 10. De er delt opp i flighter fra 2-4 spillere og spiller Scramble. De blir veiledet litt i forhold til etikette, men stort sett «leker» de på sitt nivå. Spørsmålene de har blir svart på så godt det lar seg gjøre. Vi passer oss vel for å instruere, men informerer om klubbens pro- og kurstilbud.

Poenget er å gjøre golf ufarlig og uformelt. Vi skal gå ut på banen uten stress om å bruke for lang tid eller at en eller annen regelrytter overvåker kreative løsninger på noen vanskelige utfordringer. Dette skal være moro!

Utbrudd som; «er golf så gøy»?, «dette er jo ikke farlig i det hele tatt»!, «jeg treffer jo ballen»!, «dette er jo sosialt»!, «nå tør jeg gå ut på banen alene også»! – gjør det meningsfullt å bidra til å gi gode opplevelser på golfbanen og forhåpentlig flere aktive medlemmer.

Heidi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Banestatus 10. juli

Vi nærmer oss halvspilt sesong og melder om finfine baneforhold. Greenene er jevne og fine og hastigheten måles til mellom 8 og 9 på stimpen. Vi får meget gode tilbakemeldinger fra både medlemmer og gjester på våre fairways som nå holder et høyt nivå. Roughen har vokst enormt de siste ukene og vi har trimmet

Les mer »

Haga Ladies ettermiddag 07. juli

HAGA LADY ETTERMIDDAG – Morogolf med kast Det skulle ikke være mulig – vi snakker høysommer – 7. juli – og hva skjer? Temperaturen viser 9,9 grader halvannen time før start! Og innen vi har nådd fairway på gul 5 er temperaturen sunket til 8,5 grad! Er det mulig? Hviler det en forbannelse over tirsdag

Les mer »

Haga Ladies formiddag 7. juli

HAGA LADY FORMIDDAG 7. JULI – MOROGOLF MED KAST 26 damer var med på uhøytidelig Morogolf denne tirsdagen. SF-turnering med kast, hvor hver av oss fikk et «gratis» kast pr hull. Vi lekte oss på banen og med stor entusiasme ble det kastet opp av renner, Inn fra skog og opp fra bekker, opp av bunkere og

Les mer »
Scroll to Top