Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

Åpen

Aksjonær sløyfe

Stengt for sesongen

Golfbil

ikke tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

09 - 18 (alle dager)

08 - 16 (mand-fred) 10 - 16 (lørd-sønd)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Grill og spill

Jippi, det er tirsdag og tid for grill og spill. Kl. 19 fyrer Vitamat opp grillen og pølsene til de forventningsfulle deltakerne blir inntatt på terrassen i (som regel) finværet.

Skravla går om hvor fantastisk dette tilbudet er til medlemmene med over 36 i handicap. Det er mye man lurer på og de seks damene fra Haga Ladies svarer så godt de kan. Vi stiller to hver gang.

Når Haga Ladies ettermiddagsdamer kommer inn etter sine ni hull, starter  Grill og Spill-gjengen på hull 10. De er delt opp i flighter fra 2-4 spillere og spiller Scramble. De blir veiledet litt i forhold til etikette, men stort sett «leker» de på sitt nivå. Spørsmålene de har blir svart på så godt det lar seg gjøre. Vi passer oss vel for å instruere, men informerer om klubbens pro- og kurstilbud.

Poenget er å gjøre golf ufarlig og uformelt. Vi skal gå ut på banen uten stress om å bruke for lang tid eller at en eller annen regelrytter overvåker kreative løsninger på noen vanskelige utfordringer. Dette skal være moro!

Utbrudd som; «er golf så gøy»?, «dette er jo ikke farlig i det hele tatt»!, «jeg treffer jo ballen»!, «dette er jo sosialt»!, «nå tør jeg gå ut på banen alene også»! – gjør det meningsfullt å bidra til å gi gode opplevelser på golfbanen og forhåpentlig flere aktive medlemmer.

Heidi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »

Tour Championship – powered by Porsche

«Haga Netto’n avholdt det årlige «Tour Championship -Powered by Porsche» siste lørdag i september for nesten 60 av klubbens herrer. Arrangementet satte punktum for 2020-sesongen og skulle også avgjøre Order of Merit for året. Det ble Ulf Morèn som vant begge deler med å spille en meget god runde golf i det som må kalles

Les mer »
Scroll to Top