Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Gul

Stengt pga frost

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Rød

Stengt pga frost

Golfbil:

ikke tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

Administrasjon:

09 - 21 alle dager

09 - 16 alle dager

09 - 16 alle hverdager

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Jippi, det er tirsdag og tid for grill og spill. Kl. 19 fyrer Vitamat opp grillen og pølsene til de forventningsfulle deltakerne blir inntatt på terrassen i (som regel) finværet.Besøk i klubbhuset

Skravla går om hvor fantastisk dette tilbudet er til medlemmene med over 36 i handicap. Det er mye man lurer på og de seks damene fra Haga Ladies svarer så godt de kan. Vi stiller to hver gang.

Når Haga Ladies ettermiddagsdamer kommer inn etter sine ni hull, starter  Grill og Spill-gjengen på hull 10. De er delt opp i flighter fra 2-4 spillere og spiller Scramble. De blir veiledet litt i forhold til etikette, men stort sett «leker» de på sitt nivå. Spørsmålene de har blir svart på så godt det lar seg gjøre. Vi passer oss vel for å instruere, men informerer om klubbens pro- og kurstilbud.

Poenget er å gjøre golf ufarlig og uformelt. Vi skal gå ut på banen uten stress om å bruke for lang tid eller at en eller annen regelrytter overvåker kreative løsninger på noen vanskelige utfordringer. Dette skal være moro!

Utbrudd som; «er golf så gøy»?, «dette er jo ikke farlig i det hele tatt»!, «jeg treffer jo ballen»!, «dette er jo sosialt»!, «nå tør jeg gå ut på banen alene også»! – gjør det meningsfullt å bidra til å gi gode opplevelser på golfbanen og forhåpentlig flere aktive medlemmer.

Heidi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Sesongen er snart over!

Vi stenger hovedbanen etter spill søndag 17. oktober. Aksjonærsløyfen (Rød sløyfe) holdes åpent noe lenger, anslagsvis 1-2 uker. Det tas værforbehold med hensyn til endelig

Les mer »
Scroll to Top